ALPH LUKAU'S CORONA VISION

- En mørk sky -

Dette vil jeg, at I skal vide; Herren har åbnet mine øjne, for at jeg skulle se nogle begivenheder, som skal finde sted fra denne dag.


Hør dette; jeg har set ting, som Guds kirke skal advares om:

En mørk sky vil dække jorden.

Dette skifte, som Herren har startet i vor tid, fordrer denne smerte.

Og i det øjeblik vil fjenden prøve at drage fordel af det. Mange af Guds børn, mange mennesker over hele jorden vil mærke djævelens undertrykkende hånd. Og de, som ikke er i bøn, de som ikke står fast på Ordet, vil føle det lige så meget, som verden vil føle det.


Men i aften beder jeg for jer, at I må undslippe fjendens gerninger i denne tid i Jesu navn.

Hør dette: Der vil være megen gråd; vi vil høre om megen gråd. Dårlige nyheder vil gå frem overalt. Men jeg beder for jer, om at der ikke må komme dårlige nyheder i jeres hus. 

Imens verden græder; nationer vil græde, hele folkeslag vil græde. Familier vil græde. Men jeg byder Jesu Kristi blod over jer - jeg byder og jeg proklamerer; i Jesu navn.


Djævelen har tømt lommerne og udsendt et stort antal håndlangere udover kloden - DER VIL VÆRE KIRKER, DER LUKKER. Mænd og kvinder, endda dem med bibler, vil blive begravet til dén tid.

Vi vil høre om død, vi vil høre om splittelse, vi vil høre om SYGDOM, men det vil ikke komme dig nær.


Jeg er sendt for at proklamere Guds Ord over dig:

Tusind skal falde ved din side, titusind på din højre side - til dig når det ikke hen. Med dine egne øjne skal du se den uretfærdiges løn. I Jesu navn.

Jeg advarer dig som en profet: Guds børn; denne tid er en tid til at bede. Det er tid til at tro på Gud og stå fast på Hans Ord.

Afvis alt hvad der distraherer dig. Hvis du vil forblive bedende. Hvis du vil holde begge fødder på Ordet. Når så verden går ned, så går du op. Du vil opleve en total omvæltning.


Jeg taler som en profet i min generation. Kirker; bed sammen. Kirker; fast sammen. For til denne tid kan fjendens sky allerede mærkes ved dens skygge på jorden.


Familier; stå sammen. Bed, familier; bed sammen, forældre; bed og dæk jeres børn og børnebørn. Broder; bed for din søster, bed for dine brødre, forbliv forenede - fordi vi går ind i en tid med åndelig turbulens.

Jeg hører Herren din Guds stemme: "Jeg er Herren din Gud. Jeg vil gå foran dig. Jeg vil gøre enhver snoet vej lige for dig." En eller anden råb "Rejs dig Herre! Spred dine fjender. Begynd at bede...